Studio 100
Apps

Studio 100 biedt een grote selectie aan educatieve apps voor kinderen! Onze vriendelijke figuren Maya, Wickie en Heidi nodigen je uit om te genieten van geweldige avonturen, zowel voor groot als klein. Onze educatieve apps zijn speciaal ontwikkeld voor de behoeften van kinderen. Spelenderwijs helpen ze bij de ontwikkeling van hun vaardigheden en leren ze over logica en getallen. We weten zeker dat ze van onze apps zullen genieten!

Bergavontuur

Ga mee op ontdekkingsreis met Heidi en kom meer te weten over het leven in de bergen

Heidi is helemaal uitgelaten: er zijn zoveel mooie dingen om te ontdekken in de Zwitserse Alpen. Kleurrijke weiden, dichte bossen en de geweldige dieren nodigen jong en oud uit om op avontuur te gaan in de bergen.

Heidi huppelt vrolijk door de weiden en geniet van de eerste stralen van de ochtendzon. Ze kan bijna niet wachten om haar geliefde opa te gaan helpen en het prachtige landschap te verkennen met haar vrienden. Peter zal zeker hulp willen bij het melken van de geiten. En de andere dieren zullen allemaal wel gevoederd willen worden. Opa heeft beloofd haar te laten zien hoe je kaas maakt. Wil je Heidi en haar vrienden helpen met hun opwindende taken en een prachtige dag in de Alpen beleven?

Negentien geanimeerde minigames leren kinderen meer over het leven in de bergen en laten hen Heidi en haar vrienden helpen bij hun dagelijkse taken. Het leert hen ook zaken als cijfers, kleuren, muziek en vaardigheden en traint hun geheugen terwijl ze spelen en plezier hebben. Als beloning is er veel content en Heidi is er om de speler te ondersteunen met allerlei nuttig advies. De spraakopnamen bieden een kindvriendelijke spelomgeving en helpen hen de minigames snel te begrijpen.

Verken nu de prachtige wereld van Heidi.

★ 19 opwindende minigames
★ Help Heidi bij haar dagelijkse taken
★ Verken de natuur en de dieren in de bergen
★ Maak muziek met Heidi en haar vrienden
★ Duits, Engels, Frans, Spaans en Vlaams gesproken
★ Fascinerende figuren uit de tv-serie
★ Content en besturing geschikt voor kinderen

Meer/Minder

Bloemenfeest

Speel en leer samen met de kleine, toffe, slimme bij en haar vriendjes! Op speelse wijze en vol humor komen allerlei onderwerpen - cijfers, kleuren, muziek, vaardigheden en geheugentraining - aan bod!

Maya de Bij is jarig en jij moet haar helpen het feest voor te bereiden. Versieringen, eten, gasten - in 6 categorieën kun je alles bij elkaar spelen wat nodig is voor een geweldig feest. En het is nog leuk ook en draagt bij aan de ontwikkeling van het kind. Langzaamaan wordt Maya's interactieve feestje versierd met lampionnen, dansende gasten, een uitgebreid buffet en nog veel meer.

Er valt van alles te ontdekken: Maya's vriendjes en heel veel voorwerpen reageren met amusante animaties op wat het kind doet, waardoor het gegarandeerd leuk blijft.

Maak taken goed af en allerlei nieuwe elementen worden ontgrendeld. En begint de ontdekkingsreis pas goed!

De app bevat 6 minispellen:

· Maak muziek met Maya, Flip en Ben
· Help Willy netjes het eten op te dienen
· Speel verstoppertje met Lara
· Lees de gedachten van Flip
· Zoek de bij elkaar horende plaatjes in Bens Memoryspel
· Teken nieuwe feestversieringen


· Geen tijdlimiet, geen regels, een en al plezier
· Speelse geluiden en prachtige animaties
· Innemende personages en originele graphics
· Kindvriendelijke bediening
· Speciale content voor kinderen


Bee cool - Bee Happy - Just Bee

Meer/Minder

The Ant's Quest

Er is paniek op de mierenheuvel!

De mierenkoningin is besmet met een zeldzaam virus. De tijd raakt op. We moeten zo snel mogelijk handelen, anders kwijnt de mierenhoop weg. De koningin heeft je hulp nodig: zoek alle vruchten die nodig zijn om een genezend drankje te maken.

In Maya de Bij: The Ant's Quest kun je verschillende soorten mieren gebruiken: soldaten, werkmieren en transporteurs. Elke soort heeft zijn eigen functies. Rekruteer nieuwe mieren, pas op voor de wespen en ga de vele uitdagingen aan die je in de weg staan.

Features
· Ontdek de beroemde wereld van Maya de Bij
· Bestuur Maya en leid je mierenleger door de weiden, ontwijk obstakels, overwin de vele vijanden en los de puzzels op
· Voer je mierenvrienden aan en wees op je hoede voor de gemene wespen
· Speel de vele beproevingen van de vrienden van Maya.

Meer/Minder

Vliegwedstrijd

Verzamel alle bloemen en planten in de wei en help mevrouw Cassandra bij de voorbereiding van haar volgende les op de bijenschool!

Maya heeft vandaag een geluksdag! Toen ze door de wei vloog, zag ze een heel veld met klavertjesvier. Die zijn heel zeldzaam en schijnen geluk te brengen. Ze ging snel naar huis om haar fantastische ontdekking aan iedereen te laten zien.

Op de terugweg naar de korf ontmoette ze haar lerares, mevrouw Cassandra, die haar feliciteerde met haar vondst. De lerares had een idee: zullen we in de volgende les de bloemen en planten uit de wei behandelen? Omdat ze het zelf te druk had, vroeg ze aan Maya om van iedere soort een voorbeeld voor de bijenschool te plukken. Maya was blij dat ze de lerares kon helpen en ging op zoek naar rozen, jasmijn en viooltjes. We vliegen een nieuw avontuur tegemoet!

Bestuur Maya met de gyroscoopfunctie, vermijd obstakels en verzamel alle bloemen en planten voor mevrouw Cassandra voordat de honing opraakt. Ga door de portalen om naar andere plaatsen te gaan of sneller te vliegen.

OUDERS: Deze app is specifiek ontworpen voor kinderen. Hij bevat gegarandeerd geen externe niet-aangepast reclame of aanbiedingen. In deze app kunnen aankopen worden gedaan maar u kunt dat blokkeren in de algemene instellingen van uw apparaat.

Features
· Ontdek of herontdek de wereld van Maya de Bij
· Simpele en leuke bediening, aangepast aan kinderen
· Vlieg zo lang mogelijk en verzamel alle benodigde planten
· Voer aanvullende opdrachten uit voor een hogere score

Meer/Minder

Wickie Online

Erbaue dein eigenes Wikingerdorf und tauche ein in eine atemberaubende Welt voller Schätze und Abenteuer. Entdecke Charaktere und Schauplätze basierend auf der populären TV Serie. Spiele jetzt kostenlos online!

Mehr

AUF INS GROSSE WIKINGER-ABENTEUER!

Ahoi Wikinger! Entdecke jetzt die aufregende Welt von Wickie Online und begib dich auf eine atemberaubende Reise voller packender Abenteuer und jeder Menge Spielspaß! Baue dein anfangs noch beschauliches Wikingerdorf zu eindrucksvoller Größe aus und imponiere so deinen Freunden und Nachbarn. Wickie und seine Freunde stehen dir hierbei natürlich jederzeit mit Rat und Tat freundschaftlich zur Seite.

Spiele in Wickie Online zusammen mit deinen Freunden und stehe ihnen bei, wenn es brenzlig wird. Ob du ihnen in einem spannenden Gefecht zur See gegen gierige Piraten hilfst, sie bei fesselnden Quests begleitest oder den Aufbau ihres Dorfes mit Waren unterstützt, bei Wickie Online ist ein guter Freund immer gerne gesehen.

Meistere im Wickie Club knifflige und verzwickte Aufgaben, um dich als gewitzter Anführer deines Stammes zu beweisen! Für die kleinen Wikinger stehen hierzu zahlreiche Lernpakte zur Verfügung, die ihre Eltern individuell zusammenstellen können. Für das erfolgreiche Lösen von Aufgaben gibt es Belohnungen direkt im Spiel!